AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun içinde fare görmek

Kahve falında unun içinde fare görmek

Kahve falında unun içinde fare görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında unun içinde fare gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında unun içinde fare görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında un içinde fare görmek kötü yola sapmayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında unun içinde böcek görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında un içinde altın görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, bir süre zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında unun içinde para görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işarettir.

Kahve falında un içinde böcek görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulur.

Kahve falında un içinde kurt görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında unun içinde altın görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir