AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun içinde altın görmek

Kahve falında unun içinde altın görmek

Kahve falında unun içinde altın görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında unun içinde altın gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında un içinde altın görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında unun içinde altın görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında unun içinde para görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un içinde kurt görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında un içinde böcek görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında unun içinde kurt görmek ağız tadının yerine geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında unun içinde böcek görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında un içinde fare görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir