AnaSayfa / Genel / Kahve falında un içinde fare görmek

Kahve falında un içinde fare görmek

Kahve falında un içinde fare görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, şansın kaçacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, aksiliklerin son bulacağına, başa iş açacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında un içinde fare gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında un içinde fare görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında unun içinde fare görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında unun içinde altın görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında un içinde kurt görmek darlığa düşeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unun içinde böcek görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında un içinde böcek görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin afiyette kalacağına delalettir.

Kahve falında un içinde altın görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında unun içinde kurt görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir