AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun içinde böcek görmek

Kahve falında unun içinde böcek görmek

Kahve falında unun içinde böcek görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında unun içinde böcek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında un içinde böcek görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında unun içinde böcek görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böcekli un görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böceklenmiş un görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında unun içinde fare görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un içinde altın görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında unun içinde kurt görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında unun içinde para görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir