AnaSayfa / Genel / Kahve falında un içinde altın görmek

Kahve falında un içinde altın görmek

Kahve falında un içinde altın görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında un içinde altın gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında un içinde altın görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında unun içinde altın görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sevdikleri ile kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında unun içinde para görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında un içinde kurt görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında unun içinde fare görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un içinde böcek görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Kahve falında un içinde fare görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında unun içinde kurt görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir