AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun içinde kurt görmek

Kahve falında unun içinde kurt görmek

Kahve falında unun içinde kurt görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, işlerin sarpa saracağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında unun içinde kurt gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında un içinde kurt görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, talihin yüze güleceğine yorulur.

Kahve falında unun içinde kurt görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış un görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında unda kurt görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında un kurdu görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kazançlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında unun kurtlandığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında unu kurtlu görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu un görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, işlerinin azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir