AnaSayfa / Genel / Kahve falında un içinde kurt görmek

Kahve falında un içinde kurt görmek

Kahve falında un içinde kurt görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına delalet eder.

Kahve falında un içinde kurt gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında un içinde kurt görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında unun içinde kurt görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında unda kurt görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında unun kurtlandığını görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işarettir.

Kahve falında kurtlanmış un görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında un kurdu görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında unu kurtlu görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu un görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir