AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca yaptırmak

Kahve falında baca yaptırmak

Kahve falında baca yaptırmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, düşmanların barışacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baca yaptırmak gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Kahve falında yanan baca görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baca kurumu görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulur.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek köşeye sıkıştıracağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında baca temizlediğini görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında baca kapağı görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında bacada ateş görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaya su dökmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bacada duman görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir