AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca kapağı görmek

Kahve falında baca kapağı görmek

Kahve falında baca kapağı görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, rahat rahat yaşayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında baca kapağı gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Kahve falında baca kapağı görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kapağı görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapaksız tencere görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek nimet bolluğu yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi kapak görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kapak toplamak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola kapağı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında şişe kapağı toplamak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir