AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca kurumu görmek

Kahve falında baca kurumu görmek

Kahve falında baca kurumu görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında baca kurumu gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baca kurumu görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca kurumu temizlemek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacada kurum görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baca sıvamak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bacadan atlamak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacadan duman çıkmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir