AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan kurum temizlemek

Kahve falında bacadan kurum temizlemek

Kahve falında bacadan kurum temizlemek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Kahve falında baca kurumu temizlemek çok iyi yerlere geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında baca kurumu görmek işlerinin zarara uğrayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında bacada kurum görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında soba bacası temizlemek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, lüks, konfor içinde olacağına işarettir.

Kahve falında baca temizlediğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında baca temizlemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir