AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca temizlediğini görmek

Kahve falında baca temizlediğini görmek

Kahve falında baca temizlediğini görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yolunun hep açık olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baca temizlediğini gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında baca kurumu temizlemek kendisi ile gururlanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baca temizlemek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işarettir.

Kahve falında soba bacası temizlemek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında baca temizlediğini görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında bacadan girmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında baca yaptırmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ailesini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir