AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan baca görmek

Kahve falında yanan baca görmek

Kahve falında yanan baca görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kötü günler yaşanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yanan baca gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Kahve falında yanan baca görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacası tüten ev görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında baca görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacada duman görmek işlerinin kolaylaşacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baca dumanı görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacadan çıkmak kazancının daha da artacağına, kızına daima sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baca tutuşması görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaya su dökmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir