AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacada ateş görmek

Kahve falında bacada ateş görmek

Kahve falında bacada ateş görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bacada ateş gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında bacada ateş görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bacadan ateş görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında baca temizlediğini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet eder.

Kahve falında peri bacalarını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında baca tutuşması görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çocuklar gibi şen olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacadan eve girmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baca tütmesi görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Kahve falında bacadan inmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir