AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle top oynamak

Kahve falında ünlü biriyle top oynamak

Kahve falında ünlü biriyle top oynamak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle top oynamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle top oynamak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeklerle top oynamak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda top oynamak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda top oynamak hak yolunu bulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Kahve falında yolda top oynamak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hane içine ay doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir