AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda top oynamak

Kahve falında karda top oynamak

Kahve falında karda top oynamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Kahve falında karda top oynamak gördüyseniz:

  • Yaşayacağınız stres vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Kahve falında karda top oynamak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda oynamak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında karda futbol oynamak sevineceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kart oynamak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda top oynamak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla top oynamak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında top oynamak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabalarla top oynamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir