AnaSayfa / Genel / Kahve falında top oynamak ve gol atmak

Kahve falında top oynamak ve gol atmak

Kahve falında top oynamak ve gol atmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Kahve falında top oynamak gol atmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topla gol atmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret eder.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak kapanan bütün kapıların açılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında futbolda gol atmak şükür içinde bir hayat süreceğine, saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında futbol maçında gol atmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol gol atmak itibar kazanacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir