AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapak toplamak

Kahve falında kapak toplamak

Kahve falında kapak toplamak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zararının büyük olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapak toplamak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kapak toplamak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gazoz kapağı toplamak ticaretinin de hızlanacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kapak toplamak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şişe kapağı toplamak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında kalem kapağı görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz kapağını açamamak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap kapağı açmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir