AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapak görmek

Kahve falında mavi kapak görmek

Kahve falında mavi kapak görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, evine haciz geleceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kapak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kapak toplamak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kapak görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kola kapağı görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret eder.

Kahve falında rögar kapağı görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet kapağı görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere kapağı görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir