AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola kapağı görmek

Kahve falında kola kapağı görmek

Kahve falında kola kapağı görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kazancının azalacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola kapağı gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında kola kapağı görmek işlerinin ağırlaşacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kapak görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında göz kapağını dikmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapaklı tencere görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına işarettir.

Kahve falında diz kapağı görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kapak görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında klozet kapağı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir