AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe kapağı toplamak

Kahve falında şişe kapağı toplamak

Kahve falında şişe kapağı toplamak kötü giden işlerin düzeleceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, kişinin geri planda kalacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişe kapağı toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında şişe kapağı toplamak günahlarından tövbe etmeye, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapaklı şişe görmek yüzünün her daim güleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişe kapağı görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret eder.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında gazoz kapağı toplamak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kapak toplamak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir