AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapaksız tencere görmek

Kahve falında kapaksız tencere görmek

Kahve falında kapaksız tencere görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapaksız tencere gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tencere kapak görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapaklı tencere görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına işaret eder.

Kahve falında tencere kapağı görmek bekârlığına da veda edeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapaksız tencere görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere ve kapak görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kapak görmek zorluklarının son bulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapak toplamak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir