AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kapağı görmek

Kahve falında kuran kapağı görmek

Kahve falında kuran kapağı görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kuran kapağı gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Kahve falında kuran kapağı görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere kapağı görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kapak görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kavanoz kapağı görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet kapağı görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kapaklı kitap görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir