AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle güreşmek

Kahve falında ölüyle güreşmek

Kahve falında ölüyle güreşmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle güreşmek gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle güreşmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, aşının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında boğayla güreşmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle güreşmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında aslanla güreşmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında babayla güreşmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında güreşmek ve yenmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında ayıyla güreşmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir