AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla güreşmek

Kahve falında şeytanla güreşmek

Kahve falında şeytanla güreşmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kırgınların barışacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında şeytanla güreşmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında şeytanla güreşmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında deveyle güreşmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında insanla güreşmek maddi durumun düzeleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında boğayla güreşmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle güreşmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında babayla güreşmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında ayıyla güreşmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir