AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumda tutunmak

Kahve falında uçurumda tutunmak

Kahve falında uçurumda tutunmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumda tutunmak gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak zorluklarının kalmayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumda tutunmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında uçuruma tutunmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçağa tutunmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında düşmemek için tutunmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında gemiye tutunmak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir