AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında olmak

Kahve falında uçurumun kenarında olmak

Kahve falında uçurumun kenarında olmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hataların telafi edileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak zor ve stresli günler geçireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek yarardan çok zarar getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında durmak içebileceğine, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında birini görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında uçurum kenarında uyumak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kulluk derecesinin artmasına delalet eder.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir