AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında durmak

Kahve falında uçurum kenarında durmak

Kahve falında uçurum kenarında durmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, evine haciz geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında durmak gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında durmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kenarında durmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin kenarında durmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında nehir kenarında durmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarinda durmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumda durmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir