AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında oturmak

Kahve falında uçurum kenarında oturmak

Kahve falında uçurum kenarında oturmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kurulu düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında olmak onunla üzülüp, ağlayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında birini uçurum kenarında görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir