AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında yatmak

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında durmak kişinin şifaya kavuşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek hasret ve özlem gidereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uçurum kenarı görmek yaşamının tazeleneceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir