AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında uyumak

Kahve falında uçurum kenarında uyumak

Kahve falında uçurum kenarında uyumak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, ileriye gideceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında uçurum kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında uyumak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hastalığının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarında namaz kılmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işsiz ise işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir