AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında birini görmek

Kahve falında uçurum kenarında birini görmek

Kahve falında uçurum kenarında birini görmek mutlu olacağına ve güleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında birini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek her gün daha fazla dolacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarında görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında birini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet eder.

Kahve falında uçurum kenarında durmak neşeli bir hayat süreceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir