AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında yürümek

Kahve falında uçurum kenarında yürümek

Kahve falında uçurum kenarında yürümek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında uyumak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir