AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçurumun kenarında gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek daha fazla yakınlaşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek başın borçlularla belaya gireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında namaz kılmak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak maddi açıdan dibe vurulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, borcunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir