AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balkonda asılı kalmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda asılı kalmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine işarettir.

Kahve falında duvarda asılı kalmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir