AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında oturmak

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hasta olacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında namaz kılmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir