AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında uyumak

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında uyumak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak eğlenceli günlere kavuşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak günü birlik tatillere çıkacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında uçurum kenarında durmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir