AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurum kenarında görmek

Kahve falında birini uçurum kenarında görmek

Kahve falında birini uçurum kenarında görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birini uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek kazancının ilk önce azalacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak ekmeğinin çoğalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, parasız kalmaya işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir