AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına yorulur.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarı görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir