AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarından yürümek

Kahve falında uçurum kenarından yürümek

Kahve falında uçurum kenarından yürümek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak bilakis malının çoğalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir