AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını uçurum kenarında görmek

Kahve falında başkasını uçurum kenarında görmek

Kahve falında başkasını uçurum kenarında görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, galibiyetlerinin artacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Kahve falında birini uçurum kenarında görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında namaz kılmak geçimi zorluklarla kazanacağına, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında olmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir