AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında ev görmek

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek insanlarla bir araya geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, onlara sanat öğreteceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında ev gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işarettir.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıhhat ve moral bulacağına delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek işlerin eski haline döneceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalettir.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir