AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kurtarmak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı uçurumdan kurtarmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan birini kurtarmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan insan kurtarmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir