AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek elinize para geçeceğine, bereketin eksileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken uyanmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek yardımcı olmayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma düştüğünü görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir