AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun altında deniz görmek

Kahve falında uçurumun altında deniz görmek

Kahve falında uçurumun altında deniz görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, atılım yapacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumun altında deniz gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Kahve falında uçurumun altında deniz görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve uçurum görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum ve deniz görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir