AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ticaret ehli kişi olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak hane içine ay doğacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak kazancın arttırılacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir