AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumda dolaşmak

Kahve falında uçurumda dolaşmak

Kahve falında uçurumda dolaşmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumda dolaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Kahve falında uçurumda dolaşmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla dolaşmak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde dolaşmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda dolaşmak hatadan dolayı zarar edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında evi dolaşmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir