AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geniş geniş yaşayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak genç kimselere eğitim vereceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sosyal konumunun değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırsız olmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir