AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda dolaşmak

Kahve falında mezarda dolaşmak

Kahve falında mezarda dolaşmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Kahve falında mezar dolaşmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda dolaşmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık dolaşmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında üstsüz dolaşmak huzurlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir