AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla dolaşmak

Kahve falında silahla dolaşmak

Kahve falında silahla dolaşmak işlerin günden güne bozulacağına, işlerinin çok açılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla dolaşmak gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında silahla dolaşmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parkta dolaşmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında evi dolaşmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında pazarı dolaşmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda dolaşmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırlarda dolaşmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir